0733761070

Bröllop

Ert bröllop är en fantastisk dag som är viktig för oss och vi gör den till er blomstrande dröm. Tillsammans med era drömmar skapar vi fantastiska/underbara blommor för just er, det är en stor ära för oss.

Ni är unika och vi vill att blommorna ska spegla det. Tillsammans skapar vi en moodboard där vi kikar på färger, former, och känsla för bröllopets design som ni drömmer om.

Vi lägger stor vikt på miljön och anpassar er dröm med säsongens vackraste drottningar i blomstervärlden 🌺 . Vi ser också till att ni får en helhetslösning i brudföljet, med brudbukett, tärnbuketter, hårkransar, corsage och hårsmycke.

Top of the top för att skapa den perfekta känslan är omgivningen, vi dekorerar vigselplatsen/ kyrka och festlokal med båge, bordsdekorationer, blomstervägg och takdekorationer.

Boka in er konsultation fylld med kärlek och blommor för just er dag. 

Nedan kan ni se inspirationsbilder på olika buketter och dekorationer som vi tidigare gjort.


Här nedan kan du se ett urval av blomsterarrangemang som vi kan göra för dig.
Om du inte hittar det du söker är du varmt välkommen att ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Brudbukett

Tillsammans med era drömmar binder vi fantastiska buketter.

Buketterna finns att få i flera olika variationer och prisintervall.

Titta in i bildgalleriet och låt dig inspireras. Vårt mål är att se till att era drömmar uppfylls. Välkomna att höra av er. 

Bordsdukning/Bröllopsfest

Erat bröllop är en fantastisk dag som är viktigt för oss och vi gör den till er blomstrande dröm. Tillsammans med era drömmar skapar vi fantastiska/underbara  blommor för just er, det är en stor ära för oss.

Ni är unika och vi vill att blommorna ska spegla det. 

Top of the top för att skapa den perfekta känslan är omgivningen, vi dekorerar vigselplatsen/ kyrka och festlokal med båge, bordsdekorationer, blomstervägg och takdekorationer.

Välkoma att boka in er konsultation fylld med kärlek och blommor för just er dag.

Övrigt

Och sist men int minst så ser vi till att ni får en helhetslösning i brudföljet, med brudbukett, tärnbuketter, hårkransar, Corsage och hårsmycke.